Een lange vlucht voor de boeg met je gezin? Hoe je samen met je kinderen die vliegreis ervaart, wordt natuurlijk ook voor een groot deel bepaald door de service van de airline die je gekozen hebt. Wil je weten welke vliegmaatschappij je als gezin het beste kunt kiezen? Reisorganisatie Travelnauts maakte gebruik van eigen ervaring van van de feedback die ze ontvingen van een grote hoeveelheid klanten en stelde de top drie samen van meest kindvriendelijke airlines

Ikke gaat vliegen eten stewardess

Emirates Airlines
Vanaf Amsterdam en Düsseldorf vliegt u via Dubai naar vele bestemmingen in het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Naast het uitgebreide entertainment systeem voor volwassenen biedt Emirates Airlines ook voor kinderen voldoende plezier aan boord. Dankzij het eigen scherm kunnen uw kinderen zich volop vermaken door tekenfilms te kijken of spelletjes te spelen. Tijdens het opstijgen en landen kunnen zij zelfs via het Airshow kanaal meekijken met de piloot! Ook krijgen zij hun eigen tijdschrift , dat vol staat met leuke weetjes, puzzels en verhalen!

KLM
Vanaf Amsterdam vliegt u met KLM de hele wereld over. Op de meeste intercontinentale vluchten heeft u een eigen entertainment systeem met de nieuwste films, series, muziek en spelletjes. Gezinnen met kinderen kunnen altijd rekenen op extra aandacht tijdens hun vlucht. Op de langere KLM vluchten is het speciale Junior Jet Service van toepassing. Kinderen krijgen een kindermaaltijd en een speelpakket. Voor alleen reizende kinderen is er op Schiphol een speciale Junior Jet Lounge, waar kinderen frisdrank krijgen en zich kunnen uitleven met de spelletjes!

Etihad Airways
Een nog vrij jonge luchtvaartmaatschappij met een uitgebreide vloot. Vanaf Amsterdam vliegt u via Abu Dhabi naar de mooiste plekjes in Afrika, Azië, het Midden Oosten en Australië. Het Etihad entertainment systeem heeft een kids club waarbij kinderen kunnen kiezen uit vele tv programma’s, films en spelletjes. Op langeafstandsvluchten is er zelfs een ‘flying nanny’ aanwezig. Ze zorgen voor een extra paar handen, of het nu gaat om de kinderen bezig houden of om hen klaar te maken om te gaan slapen. Zelfs in de beperkte ruimte van een vliegtuig zijn de activiteiten aan boord eindeloos voor de ‘flying nanny’. Daarnaast krijgen kinderen boven de 3 jaar hun eigen pakket met daarin spelletjes, een doe-boek en stickers om zich de gehele vlucht te vermaken!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!