Nick-VaudeMinnie-200-2Tessa, moeder van Nick (3) over de Vaude kinderrugzak Minnie 4.5:
Op de verre reizen met kinderen dag 2012 hebben we voor onze zoon Nick de Vaude rugzak Minnie gewonnen, kleur geel en inhoud 4.5 lt. Het mooist aan de rugzak vindt Nick de kleur, maar het allerleukst vindt hij om de rugzak op z’n rug te doen en dan de sluiting aan de voorkant vast te maken.

We gaan eind dit jaar twee maanden naar Australië, maar dat duur natuurlijk nog veel te lang voor Nick. Daarom mocht zijn rugzak al mee voor een logeerpartijtje bij oma.

Nick-VaudeMinnie-200-2Tessa, moeder van Nick (3) over de Vaude kinderrugzak Minnie 4.5:
Op de verre reizen met kinderen dag 2012 hebben we voor onze zoon Nick de Vaude rugzak Minnie gewonnen, kleur geel en inhoud 4.5 lt. Het mooist aan de rugzak vindt Nick de kleur, maar het allerleukst vindt hij om de rugzak op z’n rug te doen en dan de sluiting aan de voorkant vast te maken. Hij heeft ‘m wel 20 keer los- en vastgemaakt.

We gaan eind dit jaar twee maanden naar Australië, maar dat duur natuurlijk nog veel te lang voor Nick. Daarom mocht zijn rugzak al mee voor een logeerpartijtje bij oma. Hij mocht zelf zijn spulletjes in de rugzak stoppen. Er konden wel vijftien auto’s in, en zijn Bibi (knuffel) kon er zelfs ook nog bij. Eenmaal bij oma rende Nick naar binnen en riep: ‘Oma, kijk eens naar mijn nieuwe rugzak!’

Als ouders zijn we blij met de felle kleur van de rugzak. Nick wil nogal eens ver voor ons uitrennen en nu kunnen we hem goed in de gaten houden. Zeker op het vliegveld lijkt ons dat erg prettig. De rugzak gaat dan ook zeker mee als we naar Australië gaan. De inhoud is niet groot, we hopen dat al zijn speelgoed erin past. Er kan wel meer in dan we in eerste instantie dachten. Ook de sluiting is goed, we hoeven niet bang te zijn dat er speelgoed uit zal vallen. Het was handig geweest als er nog een extra vakje of opberggedeelte in had gezeten. De extra bevestiging aan de voorkant is een pre. Hiermee blijft de rugzak goed zitten en glijdt hij niet af. De reflectoren aan zowel de voorkant als de bandjes zijn duidelijk zichtbaar en maken de rugzak erg stoer.

Kortom, wij vinden de rugzak stoer, handig en zeer geschikt om mee te reizen.

Uitrusting:
-Ruim hoofdvak, sluit met een rits
-Beide zijkanten hebben elastieke netinsteekvakken
-Ritsvak voorop de tas
-Borstverbinding
-Reflecterende strepen op de voorkant
-Adres compartiment
-Sleutelhouder
-Polsriempje.

Gegevens:
-afmetingen: 19x 28 x 9 cm (LxHxD)
-gewicht: 260 gram
-volume: 4,5 liter
-materiaal: 600 D polyester

Nick-VaudeMinnie-200Vaude-minnie

Meer info of bestellen: www.vaude.nl

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!