Ontmoeting forumouders - presentaties op Vakantiebeurs

Valt jouw vraag of opmerking over jullie verre reis met kinderen niet binnen de bovenstaande categorieën? Dan is dit de plaats waar je 'm kwijt kunt.

Ontmoeting forumouders - presentaties op Vakantiebeurs

Berichtdoor ElsdB » 05 Nov 2018, 12:51

Beste reizende ouders!

Van 10 t/m 13 januari vindt in Utrecht de Vakantiebeurs plaats. Mij is gevraagd of ik samen met andere ouders in het weekend van 12/13 januari (vrijwillig) een bijdrage wil leveren aan het verre-reizen-met-kinderen thema. Ik vind dat heel erg leuk, en jullie hopelijk ook, want die andere ouders, dat zijn jullie!

Presentaties
Een van de manieren om te laten zien hoe geweldig reizen met kinderen is, is natuurlijk via een enthousiaste beeldende presentatie. Wie vindt het leuk om een presentatie te geven over (verre) reizen met kinderen? Er zijn al een aantal tijden gereserveerd voor presentaties in het Verre Reizen theater. Een presentatie duurt max 25 minuten incl vragen etc, en audio/video apparatuur is aanwezig.
Elke presentatie mag een ander thema hebben, net wat jouw ervaring is. Veel gereisd met baby? Thema: reizen met baby. Groot gezin? Tieners? Sabbatical? Het gaat hierbij om jullie eigen ervaringen en de tips waar je andere gezinnen weer mee helpt.
Jullie krijgen natuurlijk op de dag dat jullie een presentatie houden, gratis toegangskaarten voor de Vakantiebeurs.

Vraagbaak in de Kidszone – ontmoeting forumouders
Daarnaast kunnen we waarschijnlijk een rol vervullen in de Kidszone: een speciale vrolijke ruimte met zitzakken waar kinderen onder begeleiding van hun ouders kunnen knutselen, luisteren naar het voorlezen van o.a. de Ikke op reis - boekjes en waar de kidsvakantiegids-awards worden uitgereikt.
Hier kunnen we een soort plek creëren waar forumouders elkaar ontmoeten en die ook hun ervaringen en tips willen delen met ouders die met vragen rondlopen.
Wie vindt het leuk om op deze manier zijn/haar kennis en ervaring te delen op de Vakantiebeurs?

Of heb je misschien andere ideeën voor de Vakantiebeurs? Ik hoor het graag!

Wil je je opgeven voor een presentatie of als vraagbaak in de Kidszone? Graag mailen naar els@verrereizenmetkinderen.nl. Heb je nog vragen die ook voor andere ouders interessant zijn? Dan kun je die natuurlijk ook hieronder kwijt.
Gebruikers-avatar
ElsdB
Site Admin
 
Berichten: 489
Geregistreerd: 19 Mei 2008, 12:20
Woonplaats: Amsterdam

Re: Ontmoeting forumouders - presentaties op Vakantiebeurs

Berichtdoor dhans » 05 Nov 2018, 19:47

Count me in!
www.reisfamilie.nl
India* Thailand* Maleisië* Turkije* Singapore* Indonesië* USA* Baltics* Sri Lanka* Nepal Marokko Egypte Israël Syrië Jordan Vietnam Taiwan China Korea (met * ook met kids)
Gebruikers-avatar
dhans
 
Berichten: 900
Geregistreerd: 07 Feb 2009, 10:54

Re: Ontmoeting forumouders - presentaties op Vakantiebeurs

Berichtdoor tikva » 06 Nov 2018, 10:45

Ik ben zakelijk al op de vakantiebeurs doordeweeks. Het weekend erbij word voor mij dan een beetje te veel. Maar ik wil je wel veel plezier wensen! Zeker leuk en een meerwaarde dat ouders daar ook echt tips kunnen krijgen van andere ouders.
Met dochter 2013:Curaçao, IJsland&Canada&NY 2014:Vietnam&Cambodja&Thailand. 2015:Panama 2016:Thailand&Myanmar&China 2017:2mnd Colombia&Peru&Bolivia&Chili 2018:Thailand&Maleisie
www.gezinopreis.nl
tikva
 
Berichten: 367
Geregistreerd: 26 Feb 2013, 13:42


Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 14 gasten