Voorstellen, 6 maanden Australië met dreumes

Wie ben jij en hoe zien jullie plannen, dromen en/of ervaringen er uit?

Voorstellen, 6 maanden Australië met dreumes

Berichtdoor LindaenArnold » 26 Jan 2014, 12:00

Hoi allemaal,

Weer een nieuwe gebruiker van het forum. Ik ben Linda, 29 jaar en samen met Arnold, 36. Samen hebben wij een dochter van 18 maanden.

Samen hebben we al een mooie reis gemaakt van 8 maanden door Latijns Amerika in 2008 / 2009. Arnold heeft nog veel meer van de wereld gezien, hij heeft na zijn studie 5 jaar zo goed als non stop gereisd door vnl Zuidoost Azie en Australië.

Voor komende herfst / winter zijn we van plan om 6 maanden door Australië te reizen met onze dochter die tegen die tijd dus twee zal zijn. We willen een tweedehands camper kopen en hopen die tegen het einde van de reis weer te kunnen verkopen. Het plan is om in het westen te beginnen en via the great ocean road naar het westen te reizen. Erg spannend! En aangezien we nog nooit met een kleintje gereisd hebben, kunnen we veel tips en adviezen gebruiken :)

Groetjes, Linda
LindaenArnold
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 25 Jan 2014, 21:38

Re: Voorstellen, 6 maanden Australië met dreumes

Berichtdoor Isis » 13 Nov 2018, 16:07

Beste Linda,
Ik kom via Facebook dit oude bericht tegen en ben erg nieuwsgierig of jullie uiteindelijk een camper hebben gekocht en wat jullie ervaringen hiermee zijn. We willen zelf volgend jaar voor langere tijd naar Australië en hebben ook overwogen te kopen. Van andere kanten wordt het weer wat afgeraden..
Ben benieuwd naar jullie ervaringen.
Isis
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 13 Nov 2018, 09:59


Terug naar Even voorstellen...

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten