iPad en/of Minilaptop mee?

Wat neem je mee op een verre reis met kinderen? Welk reisbedje is het beste, en welke rugdrager het comfortabelst? Stel hier je vragen op het gebied van dragen, slapen, rijden, laptopjes etc.

Re: iPad en/of Minilaptop mee?

Berichtdoor Chippi » 25 Okt 2014, 21:05

Wij hebben echt nog nooit een filmpje bekeken. Misschien wel een idee, maar er zijn altijd leukere dingen te doen dan filmpjes kijken :-) Nooit gemist dus.

Met de Ipad houdt man contact met werk (paar keer per week). Ons hele reisschema en alle mails, paspoorten, etc staat in the cloud. Bij hotels lieten we eventueel afspraken op de Ipad zien. Foto's -> misschien heel slecht maar die zet ik tijdens mijn vakantie niet ergens anders neer. Man gebruikt Ipad als e-reader. En we gebruiken de Ipad om hotels te boeken voor de volgende dagen en te mailen/skypen met thuisfront.
Met kinderen: USA, Thailand (2x), Marokko, Dubai, Cambodja, Maleisie, Vietnam, Oman, Cuba
Zonder kinderen: Florida, west USA, Indonesie, New York, Thailand, Canada, Nepal, Mexico, China

Facebook: TravelMama
Chippi
 
Berichten: 328
Geregistreerd: 31 Mrt 2013, 14:18

Re: iPad en/of Minilaptop mee?

Berichtdoor fam moerkens » 25 Okt 2014, 23:32

Het is bij ons ook niet zo dat de kids de hele dag op de ipad zitten maar de oudste is nu 14 en die blijft heel graag in contact met het thuisfront :) meestal gaat het zo dat ze in het vliegtuig heen en terug filmpjes en spelletjes kijken en spelen, tijdens lange trein of auto trips idem een 's'avonds in het hotel voor het slapen gaan wordt er meestal wel contact met vrienden en vriendinnen gezocht. Overdag blijven de iPads in principe in de hotel kluis, ti's natuurlijk wel de bedoeling dat ze iets van de omgeving meekrijgen, daarbij zitten we vaak zo vol geplant dat ze er niet eens tijd voor hebben :)

Tieners en no WiFi kan echt niet meer :)
En eigenlijk ook wel leuk om te horen hoe ze hun vrienden op de hoogte houden van al de avonturen die ze meemaken.
fam moerkens
 
Berichten: 1772
Geregistreerd: 18 Feb 2011, 14:11

Re: iPad en/of Minilaptop mee?

Berichtdoor Isabellaling » 09 Apr 2018, 13:57

Ik ga ervan uit dat je films hebt gekocht bij de iTunes Store. Omdat iPad niets is als je er geen WiFi mee hebt. Is het echt? Niet! Je kunt het gebruiken om iTunes-films en tv-programma's te bekijken, alleen als je DRM-beveiliging hebt verwijderd van iTunes-bestanden met behulp van iTunes Media Converter Software. Daarna kunt u deze onbeschermde iTunes-bestanden naar iPad converteren voor weergave, zelfs zonder internetverbinding.
Als je naar Apple Music op iPad wilt luisteren, kun je Apple Music Conveter voor Mac[/url] uitproberen, waarmee je dit doel kunt bereiken.
Isabellaling
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 09 Apr 2018, 13:35

Vorige

Terug naar Meenemen op reis

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten

cron