WELKOM & lees eerst even dit...

Op dit forum kun je ideeën, vragen, ervaringen en tips over reizen met kinderen uitwisselen met andere reislustige ouders. Hier een korte uitleg over hoe het allemaal werkt.

WELKOM & lees eerst even dit...

Berichtdoor ElsdB » 31 Mei 2008, 13:24

Welkom op het Verre reizen met kinderen - forum. Op dit forum kun je al je ideeën, vragen, opmerkingen en ervaringen over verre reizen met kinderen kwijt. De een droomt er nog van, de ander gaat binnenkort voor het eerst en de volgende is al met de kinderen op wereldreis geweest, Maar voor iedereen geldt: de reiskriebels zijn er.

Op veel fora zie je een waslijst van ge- en verboden. Dat lijkt ons overbodig. We gaan er vanuit dat iedereen elkaar in zijn waarde laat en met respect reageert op andermans vragen. Het forum is bedoeld om elkaar te inspireren en te helpen bij het vormgeven van de reisplannen. Of je nu twee weken naar Thailand gaat of zes maanden op wereldreis.

Het forum is uiteraard niet bedoeld om reclame te maken. Berichten die om deze reden zijn geplaatst zullen we dan ook verwijderen.

[b]TIP:[/b] Als je een bericht plaatst, heb je de mogelijkheid om je te abonneren op dit onderwerp. Dan wordt je automatisch op de hoogte gebracht als er nieuwe reacties zijn.

Nog vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een mailtje (info@verrereizenmetkinderen.nl) of een privé-berichtje. In de ledenlijst (rechtsboven) staan de gegevens.

Veel plezier!

Els & Klaas
Gebruikers-avatar
ElsdB
Site Admin
 
Berichten: 495
Geregistreerd: 19 Mei 2008, 12:20
Woonplaats: Amsterdam

Terug naar Welkom!

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron